Гарант 10л каністра
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Системний післясходовий гербіцид суцільної дії для знищення однорічних і багаторічних злакових та дводольних бур’янів.
Діюча речовина: Ізопропіламінна сіль гліфосату 480 г/л.
Призначення: Системний післясходовий гербіцид суцільної дії для знищення однорічних і багаторічних злакових та дводольних бур’янів.
Діюча речовина: Ізопропіламінна сіль гліфосату 480 г/л
Препаративна форма: Розчинний концентрат
Механізм дії: Діюча речовина препарату Гарант проникає в рослину через надземні органи рослини. Завдяки системним властивостям потрапляє в усі органи рослини (надземні та коренева система). Рухаючись по рослині викликає порушення синтезу амінокислот та процесу фотосинтезу, що в свою чергу призводить до загибелі рослин. Повна загибель рослин спостерігається впродовж 2-2,5 тижнів з моменту внесення препарату та за оптимальних погодно-кліматичних умов.
Особливості застосування: Препарат вноситься по активно вегетуючим бур’янам. Норма витрати препарату залежить від виду бур’янів і їх фази розвитку. Обприскування проводять за 12-14 днів до механічних обробітків ґрунту (культивація, дискування, оранка). Опади протягом 6 годин після внесення препарату можуть істотно вплинути на ефективність дії препарату. Не рекомендується застосовувати препарат, якщо температура повітря нижча +120С або перевищує +250С. Строк виходу людей для проведення ручних робіт – 7 діб, механізованих (або безконтактних) робіт – 3 доби.
Сумісність: Препарат сумісний з більшістю пестицидів, проте в кожному конкретному випадку необхідно провести тест на сумісність. Для підвищення ефективності дії препарату Гарант рекомендується додавати ПАР або розчини азотних добрив.
Норма витрати робочого розчину: 200-400 л/га. Перед застосуванням ємність з препаратом слід ретельно розмішати. В резервуар для приготування робочого розчину, наповнений водою на ½ чи ⅓ об’єму, додати необхідну кількість препарату, постійно перемішуючи. Через декілька хвилин долити водою до повного об’єму бака. Робочий розчин використати в день його приготування.