Гербіцид Панголін тріфлусульфурон-метил, 500 г/л

Гербіцид Панголін тріфлусульфурон-метил, 500 г/л

Гербіцид Панголін тріфлусульфурон-метил, 500 г/л від компанії "Агрохімія" Засоби захисту рослин та Посівний Матеріал - фото 1
4 537,90 ₴/кг
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Виробник
DEFENDA
Країна виробництва
Китай
Тип
неорганічні
Вид
виборчої дії
Культура
буряки цукрові
Шкідливий об'єкт
бур'яни дводольні
Форма випуску
гранули
Упаковка
пластикова тара
Термін застосування
грунтовий
Тип впливу
контактні

Опис

Механізм дії:

Поглинається переважно листям, а також коренями бур’янів. Таким чином, препарат має системну та частково грунтову активність. Потрапивши в рослину, він переноситься у точки росту, де у чутливих рослин швидко уповільнює поділ клітин, зупиняючи ріст. 

Спектр дії:

Однорічні дводольні бур’яни. Більшість бур’янів найкраще знищуються, якщо препарат використовується у період від стадії сім’ядолі до стадії 2-х листків. Внесення на пізніших стадіях буде менш ефективним, деякі бур’яни не будуть знищені, а лише зупиняться у своєму рості.

Додаткова інформація:

Властивості препарату

Препарат Панголін ВГ високо- селективний до цукрових буряків як сам, так і в сумішах, навіть на ранніх критичних стадіях розвитку культури (за умови використання згідно рекомендацій). Завдяки такій властивості препарату Панголін ВГ, є можливість легко підібрати для бакової суміші препарат-партнер та норму його використання для забезпечення підвищеного рівня контролю бур’янів і мінімального стресу для культури.

Особливості застосування:

Панголін, ВГ є безпечним для всіх видів буряків на будь-якій стадії росту за умови, що буряки не перебувають у стані стресу. Оптимальна температура для обприскування – +15 - +25°С під час внесення та декількох годин після нього. Якщо температура вища +25°С або нижча +10°С протягом 3–5 годин після внесення, швидкість метаболізму в культурі зменшується. Це може призвести до тимчасового пожовтіння листя буряків. Ці симптоми зникають протягом 10 днів, не впливаючи на подальший розвиток культури, врожай та вміст цукру.