"Агрохімія" Засоби захисту рослин та Посівний Матеріал
+380 (50) 063-31-33+380 (68) 872-81-31
Засоби Захисту Рослин
Контакти
"Агрохімія" Засоби захисту рослин та Посівний Матеріал
Контактна особа:
Богдан Іванович
Телефони:
+380 (50) 063-31-33показати+380 (50) 063-31-33 все+380 (50) 063-31-33 +380 (68) 872-81-31
Адреса:
39000, Україна, Полтавська обл., Полтава, Кременчук, (кременчук) на мапі
Графік роботи:
Пн-Пт 8:00 - 20:00 Сб, Нд 9:00 - 17:00 без перерв;

Подсолнух Mas 93CP. Соняшник Майсадур

ОписХарактеристикиПодібні товари
5 296 грн/мішок
Мінімальне замовлення: 0 мішок
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
Умови оплати та доставки
Товар можна оплатити онлайн:
Контактна інформація
+380 (50) 063-31-33показати+380 (50) 063-31-33 все+380 (50) 063-31-33 +380 (68) 872-81-31
Адреса: 39000, Україна, Полтавська обл., Полтава, Кременчук, (кременчук)
Написати постачальнику
Філії
Полтавська обл.
Кременчук
Кременчук, Кременчук(Фоззі)
+380 (50) 063-31-33показати+380 (50) 063-31-33
Полтава
Полтава, Зіньківська 16
+380 (50) 063-31-33показати+380 (50) 063-31-33
Склад м. Глобине
Украина, Глобине(центр)
+380 (50) 063-31-33показати+380 (50) 063-31-33

Опис

Головні Особливості соняшника Mas 93 CP Cruiser

Дозрівання: середньопізній;
Період вегетації: 115 - 118 днів;
Тип: лінолевий;
Стабільно висока продуктивність;
Високий потенціал врожайності;
Переваги технології Clearfield® Plus.
Характеристики соняшника Mas 93 CP Cruiser

Маслінність: 45 - 48%;
Маса 1000 зернин (г): 60 - 65;
Цвітіння: средньопізнє;
Вісокоросла рослина;
Кошик: плоска, нахилена;
Енергія сходів: 7;
Стійкість до вилягання: 8;
Густота перед збиранням

Рекомендована густота, тис. Росл./га

Недостатнє зволоження 50 - 55
Достатнє зволоження 60-65 

Характеристики

Страна производства
Франция
Тип культуры
масличные, эфиромасличные
Вид культуры
подсолнечник
Фракция
стандарт
Засухоустойчивость
да
Холодоустойчивость
да
Дополнительно
высокая урожайность, высокомасличность, стойкость к заразихе
Вес
70 г
Подсолнух Mas 93CP. Соняшник Майсадур

Відгуки

Поки немає відгуків
Включений режим редагування. Вийти з режиму редагування
наверх