- Високоврожайний середньо-ранній сорт;
- Чудова стійкість до хвороб і вилягання;
- Рекомендований для всіх зон вирощування
МОРФО-БІОЛОГІЧНІ І ГОСПОДАРСЬКІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Тип розвитку | озима |
Висота рослин | середня |
Колосіння | середньо-раннє |
Стиглість | середньо-рання |
Кількість колосків, шт/м2 | 606 |
Кількість зерен в колосі, шт | до 35 |
Масса 1000 семян, гр | 50 |
Потенціал врожайності, т/га | 10,0 |
ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЗЕРНА
-
Вміст сирого протеїну
6 -
Седиментація
7 -
Число падіння
8 -
Вихід борошна
8 -
Об'ємний вихід хліба
8
СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ І СТРЕСОВИХ ФАКТОРІВ
-
Борошниста роса
7 -
Жовта іржа
8 -
Бура іржа
7 -
ДТR
6 -
Септоріоз листу
8 -
Септоріоз колосу
8 -
Фузаріоз
8 -
Посухостійкість
8 -
Зимостійкість
7
НОРМА (шт/м2) и СТРОКИ ВИСІВУ
Оптимальні умови | 300 - 350 |
Середні умови | 350 - 400 |
Пізні і несприятливі | 400 - 450 |
Строки висіву | 05.09 - 15.10 |