Соя Кентуккі гмо

Соя Кентуккі гмо від компанії "Агрохімія" Засоби захисту рослин та Посівний Матеріал - фото 1
25 ₴/кг
Рання
Мін. замовлення: 200 кг
В наявності | Тiльки оптом

Доставка

 Самовивіз в м. КременчукБезкоштовно
 Нова Пошта60 - 120 ₴
 Делівері100 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 Банківська картка (Liqpay)
 Післяплата
 Оплата під час самовивезення по м. Полтава, Кременчук, Глобино (Готівкою)
 Оплата на картку «Приватбанк»

Опис

Переваги сорту Кентуккі середньостигла 95-100днів

  • Сорт американської селекції, адаптований під технологію Roundup Ready (RR 2).
  • Соя Кентуккі стійка до дії універсального гербіциду "Раундап", переносить посуху і високі температури, не схильна до вилягання, розтріскування і осипання.

Біологічна характеристика

  • Соя Кентуккі входить в групу ранньостиглих сортів: з моменту появи перших сходів до дозрівання зерна проходить 95-105 днів.
  • Кущі компактні, напівстиснуті, гіллясті з великою кількістю стручків;
  • Висота рослини: від 90 до 112 см, стебло світло-коричневе;
  • Висота кріплення нижнього боба 17-20 см;
  • Боби світло-коричневі, насіння жовте круглої форми, по 3-4 насінини в стручку;
  • Чистота насіннєвого матеріалу: 99,84%;
  • Схожість насіння - 93%, енергія схожості - 91%.
  • Культура - кормова; насіння сої Кентуккі багаті жирами і протеїнами.

Агротехніка

Терміни посіву для України  agroxim-globino рекомендує - початок травня. Урожай збирають з середини серпня до початку вересня - в залежності від погодних умов року.

Агрохімія Глобино рекомендує Оптимальну густоту посіву для сорту Кентуккі - 650-700 тис. шт на гектар (1000 зерен важить близько 180 г). Ширина міжрядь при посіві - від 40 до 75 см.

Сорт стійкий до більшості хвороб і шкідників. В агротехніці культури використовують дискування стерні, передпосівну культивацію. На бідних і сухих ґрунтах необхідно добриво і зрошування посівів. Для збирання врожаю використовують пряме комбайнування.
Фази розвитку
вегетативні (V) репродуктивні (R)
VE – сходи R1 – початок цвітіння
VС – поява
сім’ядолей
R2 – повне цвітіння
V1 – 1-ий вузол R3 – закладка (початок розвитку) бобу
V2 – 2-ий вузол R4 – сформований біб
V3 – 3-ій вузол R5 – зав’язування насіння
* R6 – закінчення формування насіння
* R7 – початок достигання
V(n) – n-ий вузол R8 – повне достигання
Кожну фазу розвитку сої визначають коли 10–20% (початок) та 80–95% (кінець) рослин знаходяться у цій фазі.
Органогенез сої складається із 12 послідовних етапів
(за Ф. М. Куперман) [4], зовнішні ознаки яких наведено у
таблиці 3.2.
В селекційній практиці зазвичай використовують
такі фенологічні фази як: сходи, поява першої та наступних пар справжніх листків, бутонізація, цвітіння, утворення бобів, налив бобів, достигання, повна стиглість.

Характеристики

Країна виробництва
США
Тип культури
зернові, зернобобові
Вид культури
соєві боби
Фракція
екстра
Посухостійкість
так
Холодостійкість
ні
Показати всі