Соя Кентуккі гмо

Соя Кентуккі гмо від компанії "Агрохімія" Засоби захисту рослин та Посівний Матеріал - фото 1
26 000 ₴
Рання
Мін. замовлення: 200 т
В наявності|Тiльки оптом

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Країна виробництва
США
Посухостійкість
так
Вес
150 г
Дополнительно
высокая урожайность, устойчивость к солям глифосатов
Фракция
экстра
Вид культуры
соевые бобы
Тип культуры
зерновые, зернобобовые
Холодоустойчивость
нет
Всхожесть
96 %
Энергия
93 %

Опис

Переваги сорту Кентуккі середньостигла 95-100днів

  • Сорт американської селекції, адаптований під технологію Roundup Ready (RR 2).
  • Соя Кентуккі стійка до дії універсального гербіциду "Раундап", переносить посуху і високі температури, не схильна до вилягання, розтріскування і осипання.

Біологічна характеристика

  • Соя Кентуккі входить в групу ранньостиглих сортів: з моменту появи перших сходів до дозрівання зерна проходить 95-105 днів.
  • Кущі компактні, напівстиснуті, гіллясті з великою кількістю стручків;
  • Висота рослини: від 90 до 112 см, стебло світло-коричневе;
  • Висота кріплення нижнього боба 17-20 см;
  • Боби світло-коричневі, насіння жовте круглої форми, по 3-4 насінини в стручку;
  • Чистота насіннєвого матеріалу: 99,84%;
  • Схожість насіння - 93%, енергія схожості - 91%.
  • Культура - кормова; насіння сої Кентуккі багаті жирами і протеїнами.

Агротехніка

Терміни посіву для України  agroxim-globino рекомендує - початок травня. Урожай збирають з середини серпня до початку вересня - в залежності від погодних умов року.

Агрохімія Глобино рекомендує Оптимальну густоту посіву для сорту Кентуккі - 650-700 тис. шт на гектар (1000 зерен важить близько 180 г). Ширина міжрядь при посіві - від 40 до 75 см.

Сорт стійкий до більшості хвороб і шкідників. В агротехніці культури використовують дискування стерні, передпосівну культивацію. На бідних і сухих ґрунтах необхідно добриво і зрошування посівів. Для збирання врожаю використовують пряме комбайнування.
Фази розвитку
вегетативні (V) репродуктивні (R)
VE – сходи R1 – початок цвітіння
VС – поява
сім’ядолей
R2 – повне цвітіння
V1 – 1-ий вузол R3 – закладка (початок розвитку) бобу
V2 – 2-ий вузол R4 – сформований біб
V3 – 3-ій вузол R5 – зав’язування насіння
* R6 – закінчення формування насіння
* R7 – початок достигання
V(n) – n-ий вузол R8 – повне достигання
Кожну фазу розвитку сої визначають коли 10–20% (початок) та 80–95% (кінець) рослин знаходяться у цій фазі.
Органогенез сої складається із 12 послідовних етапів
(за Ф. М. Куперман) [4], зовнішні ознаки яких наведено у
таблиці 3.2.
В селекційній практиці зазвичай використовують
такі фенологічні фази як: сходи, поява першої та наступних пар справжніх листків, бутонізація, цвітіння, утворення бобів, налив бобів, достигання, повна стиглість.